Kuchyňa je srdce domova a kto už o nej môže vedieť viac, ako skúsený šéfkuchár Michal Kordoš? Pozrite sa s nami na realizáciu výnimočnej kuchyne pre Foodmana.

Kuchyňa vznikla v spolupráci s @ajnfach_woodworks a @mikicurikjr, ktorí sa postarali o všetky masívne prvky. Okrem toho, že je dizajnovo dotiahnutá k dokonalosti je aj nesmierne praktická. V tvare U ponúka dostatok pracovnej plochy, úložného priestoru a rozdelenie na samostatné zóny. Varná doska je umiestnená na ostrovčeku, takže pri varení zostáva dostatok miesta na prípravu a vďaka šuflíkom pod ňou sú všetky dôležité nástroje na dosah ruky.

V kuchyni na mieru sa snúbia industriálne prvky s tradičným štýlom. Zvolený dekor v tmavej zelenej, ktorá je jednou z top interiérových farieb pre rok 2021, kontrastuje s drevom, bielymi a čiernymi doplnkami. Biele prečnievajúce umývadlo a dizajnová batéria, v kombinácii s kachličkovou zástenou, pôsobia čisto a vkusne. Zabudované LED svetlo dopĺňajú visiace lampy a prirodzené denné svetlo. Poskytujú tak výborné osvetlenie celej pracovnej plochy a všetkých zákutí kuchyne. Celý dizajn dopĺňajú jemné detaily, ako úchytky na dvierkach, či hravé vešanie na kabáty a tašky. Úložný priestor nájdete aj nad dverami, takže každý kúsok je využitý. Nechajte sa inšpirovať najnovšou realizáciou kapritz.sk.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *